Thursday, July 30, 2009

Successful Spendthrift!


Yeay! Way to go girl! Shopping dan wanita mmg la tak dapat dipisahkan. Sama la jgk bola dan lelaki. Fair and square kan?Im not goin to talk bout football. Im spent RM300++ and I got 17 items + hidden cost? How's that? Shopping kt butik x mgkn la bleh dpt 17 brg kn? Tempat xde la cikai sgt Times gn Sg.Wang je pun. Tapi pedulik ape kn? Janji puas hati and byk brg bleh dpt. Shopping tmpt mahal2 dpt setakat 2,3 brg...2, 3 bulan lps tu buang. Sangat membazir. I am not Miss Expensive. Haha. Selagi boleh dpt murah dan kualitinya bgs dan lebih krg je dgn yg branded knp nk kena pk 2, 3 kali kn? Haih. Berapa byk 2, 3 daaaa..Okay2..I list out what I bought yesterday.

3 Bag
3 Kasut
3 Belt
3 Helai baju
1 Perfume
Make-up
Aksesori

Bila duk kira2 smlm baru perasan byk btl 3. Belanja RM300, dengan jumlah brg yg dibeli kebykknnya 3, blk pukul 3. Waaaa..what a coincedence. Nasib je smlm tgh syok2 shoppin, time tu jgk nk kena period pain, so blk la awal. Kalau tak, taktau nak ckp lah. Seronok betul membeli belah sorang2. Aman. Tapi sonok jgk kalau ada orang teman but for sure bkn lelaki lah. Nie nak kena shopping buku teks pule. Oh no! Bila buku je kedekut. Mana lah Tuhan tu tak kedekut nak bg ilmu kt kau Yana! Haih. Settlekan yuran kolej. Ada jgk yg merempat kang. Duit kelas lagi. Ish, ingat nie zaman sekolah ke? Tapi budak Event mmg byk pakai duit. What to do. Kenapalah bapak aku bukan PM. Huhu~ Duit tu "menteri kewangan" tak mintak lagi. He don't even know. Sorry Along. Sem ni tukar menteri. Mom. Along promise to buy me a new wallet. Yeay! Yeay! Tu pun puas merayu. Oh ya..tak jadi blk awl sbb Puan Dekan tiba2 tak bagi pule jadi volunteer. Bagus jgk. Byk lagi keje lain nk buat.

"Kenang Daku Dlm Doa&Mimpumu"


" Hey, u remain the same"

" Kenapa kau makin gelap, kau berkebun ke ape?" <-- Hate this one!

" Lama tak jumpa, makin c_ _ _ _ k skrg " (malu nak ckp) haha.

" Yana, bila nak gemuk nie?"


Ini adalah ungkapan2 yg diterima beberapa minggu, bulan yg lepas. Sedap ke x sedap didgr ke, tu belakang cite ar. Pe yg cuba di sampaikan di sini adalah, saya sgt terharu ye sbb ada antara orang2 yg masih mengingati yana, yg notice dgn perubahan ke atas yana walaupun dah 3,4 tahun tak jumpa. Konduktor bus pun still ingat aku lagi. Terima kasih la diatas ingatan anda itu. Ni bkn cite koya tp pada aku ianya sesuatu yg indah utk di kenang. Listen to Padi, Sesuatu yang indah. Kepada semua yg memberi teguran tu, thank you. ;)) Till next post. Bye. Love.
.............................................................................................
Next week ada kuiz Mandarin. Matilah. Dah lah x pnh msk kelas lagi. Buku pun xde. Chapter 1 pun taktau ape. Naz, u kena tolong I. Lec tu mst bls dendam la tu sbb tak pegi kelas dia. First class tak pegi standard ar. Baru first class dia nk buat kuiz dah. Sawan ke ape. En. Latip pun bkn main nk buat kuiz juge. Assignment satu pun blm ada lg. Tup2 nak buat kuiz terus. Spoilt mood cuti i tau. =(


Wednesday, July 29, 2009

"Dia Aku Punya"

Sailang? Propa? What the heck with all these words? Back stabber? Kawan mkn kawan?Sakit hati ke kalau orang yg kita suka kena rampas? Pe la bijak sgt soklan yg aku tny nie?Well, kalau sakit hati pun bkn boleh buat ape. Dia yg kita suka tu bkn hak milik kekal.Dah byk sgt yg aku tgk, aku dgr dari kwn2 aku kes2 yg cmni. This is my personal opinion, yeah, it might hurts you very much and deeply the one that you love falling for your bestie/enemy/friend. But look into that again, love is not something that you can force or coerce. "Kau ckp pandai ar yana, x kena kt kau lagi". Memang. But take things in a optimis way. I think I am okay if someone that I love fall for my friend. Of course, at first everything will be ackward and you will feel uncomfortable with the 'new' relationship. To be honest, it will 'shock' me a bit but I have to accept his not meant for me. And like it or not I have to learn to adapt to the situation. Hati mana tak rasa sakit dan sedih. Bullshit ar kalau tak rasa semua tu.

Bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi. Mungkin apa yg dia cari x ada kat kita. Ada kat orang lain. Malangnya, orang tu kwn kita sendiri. How to handle it? Nak marah? Sampai bila? Kalau mengamuk pun, dia akan syg kita ke? So biarlah dia tentukan sendiri pilihan dia. Aku pernah rasa di labelkan sbg 'perampas'. Dari sekolah sampai skrg. Masalahnya takde plak aku gn 'jejaka2' yg kononnya dikatakan aku rampas tu. Nak jugak popular cam Fasha Sandha. Ahakz! Whatever that you do, NAWAITU tu penting. Tak salah ngan siapa kita nk berkawan. Kalau dah tau orang tu bf membe kita, rasanya korang paham2 sendiri ar tapi soal hati dan perasaan nie, susah nak ramal. Kalau dah suka jugak cmne? Lu pikir ar sendiri. Kadang2 kita da aim, usha orang tu lama tp tup2 dia suka kt membe kita sendiri. Siapa tak panas kn?Tapi kalau orang tu sekadar anggap kita kawan je, rasanya xde sbb tuk korang nak marah or mengamuk tak tentu pasal. Cemburu tu takpe. Saya seorang yg SANGAT cemburu! Berpada-pada lah. Berfikir dengan bijak dan bertindak dengan cermat pasti selamat.

Like Monica & Brandy said, "The boy is mine". Siapa cepat dia dapat. Tapi kalau suami, tu kes lain ok? Nak try rampas suami aku? Kiss my ass! Kalau ada siapa2 yg terasa pasal isu ni, sorry! Life is too short to waste it, so live life to the max! Kalau jodoh tak ke mana...paling jauh pun UiTM Puncak Alam. Hahahahaha.. ;))


M goin back tomorrow. Joining Selangor Music Festival as volunteer. Again. Ada can masuk paper lagi tak agak2 kali ni ek? Haha. Listening to Up by the saturdays cause I miss someone. Thanks to 'YOU'. Im lovin' da song. "Up to the 'situasi' ". Double meaning. Get into it.

Tuesday, July 28, 2009

IM SORRY!


27th of July
Dear sweetie,
Donna, orang minta maaf sgttt!
Bukan sengaja terlupa birthday donna.
No wonder donna call smlm...
Sorry...
Sumpah, orang rasa bersalah sgt.
Okay2, donna boleh claim hadiah ngan orang.
Happy Belated Birthday Sayang..
Sayang kamOo...=)
.....................................................................................................
For the upcoming birthday just in case I forget, it's better to wish in advance.
31st of July
Hey handsome,
Happy Birthday!
I miss you nuqman. :)
31st of July
Fairuz Izyana Ayub
Hey babe, Happy Birthday!
Watsup? Lama x dgr citer..

Truly Hot!

These person really turn me ON. I love the movies. Naz, kenapa lah u delete Supernatural. Agak-agak u rajin x nak download blk. Pleaseeeeeeeeeeeeeee. =( U burn dlm cd nnt i beli ar.. Nak beli ori, kedekut ar..nk download sendiri, lama sgt.

Anak2 pakcik Winchester

So 'into' me.

She's hot!




Monday, July 27, 2009

STOP!!!

5 Perkara yang anda rasa anda patut berhenti melakukannya:

1. Yana, tolong la berhenti dari menarik rambut anda!!!!!!!! Habit ni sgt ssh utk dihentikan. Tunggu masa botak je kepala aku nie..haih.

2. Yana, tolong la berhenti dari telefon orang. Kaya sgt ke kau nie?

3. Yana, tolong lap dulu tangan anda sebelum pegang plug. Nie lg satu habit aku yg pelik. Kau nak mati cepat ke? Tapi aku mmg x pnh rs tkt. Tak kena lagi berani la ckp kn.

4. Yana, tolong la berhenti dari menjaga tepi kain orang. X payah la nak sebok psl kwn org lain. Org xde nk sebok psl kau dan kwn2 kau pun. Saya mmg seorang yg mengambil berat, so what?

5. Yana, tolong la kalau bercakap tu perlahan sikit. Hello! Kang kalo aku ckp perlahan, korang x dgr, aku ckp kuat, korang ckp, aku nk bitau satu dunia. So cmne?

Naz, nad, c-kin, riena, iena...tolong buat ye.

Missing

Read back old messages from my inbox. God! I missed the old you...The sweet, caring side of you.. I know you're not always going to be exactly the same person Sunday through Saturday, January through December ... and neither am I. All the money in the world cannot bring back yesterday. We cannot undo a single act we performed. Nor can we erase a single word we've said - yesterday is gone! But there's certain things that make me sad. I don't like the way you treat me now, the way you act, the way you try to evade from me.You are visibly gone when I need you the most. My calls are unreturned, and my msgs are not being responded to.Nevertheless, I feel hurt and insulted by your behavior. I feel that you take advantage of my soft feelings for you!I want you to understand that all the caring and bonding between two people should be mutual and not for the convenience of one person at the cost of the other.

Loving you I don't know if i was smart.

video

Rock Your Life!

Hari ini hari ape ye? Isnin? Ya ampun, bila nak hari Ahad? I can't wait any longer. Mom,I know you the happiest person on earth when I told you, "Ma, Uitm tutup seminggu". Guess what, she asked me back, "bila JPN nk ttp semggu plak?". O_o . Memulakan rutin harian mlm jumaat lps. Cook simple meals but delicious. =) Dan rutin-rutin biasa keesokan harinya.

Hari sabtu yg agak membosankan. Angah kerja, Along pergi memancing, Ma and Abah, pergi mn ntah. Asyik merayap jer dorang ni. Jojo? Budak tu lg ssh nk melekat kt rumah. Wan jela yg sentiasa ade. Yela, takkan dia nk merayau pulak. Ingat kan along sekadar amik angin je tp dia bwk blk ikan yg sgttttttt besar! Waaaa!!! Cam x percaya pun ada. He said, "Abah, ni hadiah tuk abah"...

24th of July 09
Happy Belated Birthday Abah!
You turn 53!
Stay young and healthy.
I LOVE YOU.
Malam tadi celebrate bufday abah sekali gn akim. Kesian adik aku sorang tu, demam pulak. Along bought tiramisu cake, big apple and satay. Mom cooked ikan 3 rasa. Perasaan yg sgt bahagia semalam. Gambar akan di upload lambat sikit. Walaupun tak suka dgn cuti tiba2 ni tapi hargailah setiap detik dengan penuh memori yang indah bersama yang tersayang.

Monday, July 20, 2009

I Gotta The Feeling

I've got the feeling
That tonight gonna be a good night
That tonight gonna be a good night
That tonight gonna be a good good night...

Eh eh, there's nothing else I can say...

Masa untuk buat 'investment'...haha..
Daa~

Sunday, July 19, 2009

Just Married

Congratulations to Izyana and Norman. Both of you looks sooooooooo lovely and stunning. Though with not that close, not at all, but Im happy for both of you. Hey, Izy, your hubby so damn hot! Hahaha.. Suits you.. Macam pinang dibelah-belah. Hehe. Here are some gentle words of advice.Talk things out. Yet, be precise. Always be the first to say you're sorry. Work on the love you share today. Then, it will always be there. Remember, this love can't be found elsewhere. So love, laugh. Have fun and grow old. Live life to the fullest. Hold on to your dreams and always remember, that life together is the key.



Candid! Romantic!

Sooo..in love.

Lovely.

Anggun.

Im yours.

Saat yg gementar bg setiap yg bergelar isteri.

Norman x sbr btl nk tgk Izy..=)

Along n jojo


Nak kawin juge...
Tp dgn siapa...

Ye saya buat

1. How old are you?
- 22

2. Are you single?
- yup

3. At what age do you think you’ll get married?
- Hmm...after i completed my master..ngeh2..kot..so bpe ek umur ms tu..???

4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now?
- Saya rasa tidak tp Allah kata, ada orang tahu ke? ;)

5. If not, who do you want to marry?
- Fahrin Ahmad. =)) I've no idea.

6. Who will be your bridesmaid or your best man?
- hmm...my babes...maybe.


7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
- garden & traditional...

8. Where do you plan to go for honeymoon?
- mauritius or sumwhere in Malaysia..island for sure.

9. How many guest do you think you’ll invite?
- seramai yg mungkin.

10. Will that include your exes?
- Yeah, y not? There will be special seat and table for them..hahaha..

11. How many layers of cake do you want?
- 7 da max. 4 min.

12. When do you want to get married? Morning or evening?
- Night. Hehe..Evening.

13. Name the song/tune you would like to play at your wedding?
- Kaulah Segalanya, Ruth Sahanaya and Sempurna, Andra & The Backbone

14. Do you prefer fine dining or just normal spoon/fork/ knife?
- Fine dining. Simple and convenient.

15.Champagne or red wine?
- Milo. Haha..Both are not allowed.

16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
- So wut if right after da wedding?

17. Money or household items?
- Can i have both? plz..

18. How many kids would you like to have?
- 3-6

19. Will your record your honeymoon in DVD and CD?
- Not sure. But, one thing for sure, I might have 2,3 photo albums. Haha. I am camera freak!

20. I want to know their wedding plans:
- Sape2 rasa nk bitau,silakan. :)


Thursday, July 16, 2009

"New Romance"



Hmm...arini keje asyik nak menyumpah seranah jer..tambah dosa lg bkn tambah pahala. Haih.
Line kt sini mmg lah 'bagus' sgt! Kalau ikut kan hati yg tak berapa nk bersabar nie, dah ku campak hp ke luar tingkap tadi. Bukan salah hp sama sekali tapi tulah dia, manusia. Baik Celcom, Maxis sama je. Buat sakit jiwa dan raga je. Broadband dan LAN pun lebih kurang. Entah kenapa lah petang tadi semua benda nak menyakitkan hati aku. Marah betul rasa tak dapat nak bukak blog tadi. Ini pun bersyukur. Dah kurang sikit manusia yg nak berjaga masa ni, so line clear lah.


Ni al-kisah Encik Baju Biru pule. Mana yg ok tu ok la, kalau yg tak ok tu, keje nye syik nak menyaman, sound org jer..ke mmg scope tugas mereka sebegitu yer? Tapi kami sgt suka pada yg senior berbanding yg muda2. Eh,sombongnya bukan main. Nak marah jer. Tak cukup lagi kat Shah Alam, kt Puncak pn sama dgn isu yg sama, sticker kereta!


We discovered new things here. New place to lepak tapi boring lah. Mcm Bandar Pusat Jengka tapi ok lagi la..ye ke? kot. Bandar Baru Puncak Alam. Kalau kt Jengka ada 'Dalam Pagar', kt sini ada juga tp k'org panggil, kedai deret sbb dia xde pagar dan kawasan nye kecik jer. Arini first time pergi pasar malam kt sini. Not bad. So dgn adanya kedai2 yg berdekatan, kurang lah sket nak membazir minyak ke Shah Alam. Hanya nak breakfast McD, sanggup pergi McD Shah Alam. Hanya nak lunch nasi berlauk pauk, sanggup shoot pg Medan Selera Sek.2 tadi. Kalau bab2 berjalan cepat ajer. Macam Shah Alam tu 5 minit je kn? Nak seribu daya, xnk seribu dalih. As simple as that.

Kedai deret.

Aktiviti kolej sudah bermula. Can't believe I have to go thru this once again. * sigh *


Sexy. Hot. Naughty.





How can I describe this hot and chicky lass? She's absolutely awesome and talented in making everyone laughing! Without her presence, world seemed to be empty - for us. Once she start her "engine" and turn to be so hyper active, we will definitely throw head back in the air and laughs! Her fun and hilarious character, always cheer we up.. Nordalila, u might be another MJ someday..I meant, without you, things will utterly being different. Too much huh? Nevermind, if I praise others you will always complain with those 'ayat pasrah'..as if that I never treat you well girl. But you know I am not that type of friends.;))

video

video

I love you...Keep that in mind. I might not give you any gift or bufday card, but to forget you, is the last thing I'd do. Hidup Perkayuan! hahahhahaha..Kalau suka, cakap suka. Lalala~

Wednesday, July 15, 2009

To Handsome Boy

13th of July
HAPPY BELATED BIRTHDAY!
HAPPY 21!
JANGAN MALAS NAK MASAK DUK UMAH TU...
LOTSA L.O.V.E

Monday, July 13, 2009

Princess' Bedroom..wth?!

This is the place where I LOVE to..to..to what?? Hey, look at the Princess bed, wut else can you say?


Can I continue writting tomorrow? Pretty darn sleepy. Off early tonite. Yeah it's early. Night. Sweet Dream. ;))

Silly face. Hey, this is exclusive pic i'd say. Serious.




Kemaafan Dendam Terindah

Kepada sesiapa yang berkenaan,

Kalau you kenal I, I rs you dah cukup masak dgn perangai I kn?
I'm forgiver type. You know that very well I guess but PLEASE, never ever take me for granted.

So, maaf anda diterima.

Forgiveness is always the best revenge.

Friday, July 10, 2009

Pain

I'm overwhelmed by one thing. This things is called pain and it's caused by a few words. I'm angry and destroyed from the inside. Does this ends good or will it all be over? The unspoken words that were not meant to be, drowning myself in sadness. Arrgghhh! I shouldn't be treated this way. You take me for granted. My heart is crying again full of tears.

Wednesday, July 8, 2009

Today is Wednesday



Good Morning!
Nice view from my room.
Current mood:
In love with the ambience and the surrounding of UiTM Puncak Alam.

I feel like insomnia..ah ah..

Monday, July 6, 2009

A New Day Has Come

My morning start at 11'0 clock. Wiwiwiwi! Since I got the news saying that my class today start at 230 pm, wut else can make me happy and friday we off, Im totally on a cloud nine!

Met Pju last nite. He kick me in the teeth when I saw him yesterday. Pju I saw last nite is the same person I met 3 yrs ago. hehe..but Pju, I always loveeeeeeeee you although u said that,
"Xde orang lain la yg call aku, msg aku kalo bkn kau" Yela Pju, nnt kalau da aku x call, x msg, jgn rindu sudahlah. Blueks!

Now I really feel like Im in 'heaven'. Di cafe a.k.a dewan makan adalah syurga lelaki. Hahahaha. Flirting mood is come back! Hahahahaha.. Baru lah ada semangat sikit nak belajar. Xdelah pandang kiri hutan, pandang kanan hutan. Ngeh..ngeh..

I see you when I see you
L.O.V.E

Ralat

Sorry for the wrong information about Puncak Alam new campus.
Actually, it just took you 30 mins from Shah Alam. Tu yang paling laju.

Bukan faculty OM shj, terdapat 3 faculty lain lagi yg mendaftar semalam dan menyebabkan kesesakan yg sgt teruk dlm UiTM. Fak.Sains Kesihatan, Fak.Farmasi dan Fak.Hotel.

Kaunter Pertanyaan

Sesiapa yg memerlukan perkhidmatan teksi UiTM, i have few numbers here:

Uncle Muin -0162644032
Uncle Rahim -0193793628
Uncle Khairul -0122605249
Uncle Ariffin -0174043406


Teksi ni color biru, kenari. Teksi ni je dpt kebenaran tuk msk UiTM. Teksi biasa boleh tp leceh ar sbb kt pintu pagar nnt byk procedure and sumtimes teksi luar ni mls nk ikut. Kalau ikut pun dorg akan cas mahal.

Kalau ada masalah berkaitan IC ke, surat beranak hilang ke, sila lah pergi ke JPN Shah Alam dekat Sek.9, Plaza Masalam. Kt ngan area Hotel Concorde. 6th and 7th floor. Siapa yg knl saya tu, anda tahu apa nak buat kan? =)

Kalau ada masalah yg berkaitan dgn polis, the nearest police station at Commercial Center or Pusat Komersial, Sek. 7 kt belakang sekali.

So kalau ada info-info lagi nnt, maybe in the next post.

Seronok jd kaunter JPN, kaunter PTPTN, kaunter Pendaftaran Pelajar Baru, kaunter Kolej Kediaman, kaunter PLUS. Tiada unsur-unsur sarcastic or synical. Buat baik di balas baik.

Have a nice day everybody!

Lucky 7

Like Along said, July is month of luck!

1st of July
New career for Along. Selamat mengajar!

3rd of July
New "wife" for abah..:) Drive carefully abah.

4th of July
New "life" for new students. Happy Bufday to Encik yg Mahal.
You know who you are. Sorry for a late wishes.
I think it won't bring any diff if dun wish u.

5th of July
New "world" for me. Welcome to your new home Yana.

6th of July
New syllabus, new lecturer. Welcome back students!

7th of July
Happy bufday Afif! Happy 23! My 7s frens. =)

To be continued...

Friday, July 3, 2009

All In One


02/07/09
Today it suppose to be an Akon's Day but Akon was postponed his concert to 24th of October due to Family matters. What the heck?! Luckily I got free ticket if not...akon, akon..yasmin da merajuk gn u..hahaha..xpe syg, baju u beli tu kita g dangdut Kelab Mawar ok? hahaha..

_________________________________________________________
01/07/09
Di awal subuh hari, abah da start marah-marah. I'm sleepy, so ma la yg kena dgr abah membebel dlm kereta. =) Had breakfast with ma and abah. Mee goreng yg sgt la sedap. Wpn rs nak tdo je kt restoran tu tp lapar gak sbnrnya. Abah hantar sampai kt umah sewa. Saya ada misi 'istimewa' arini. Hehe.. Kul 10 spt yg di janjikan dyla dtg. Breakfast tuk kali ke-2 bersama she dan dyla. Mc'd, kami pasti merindui breakfast mu..:( Datang lah idea gile tiba-tiba nie...ngeh2. Mr. Prentender <-- anda tau spe anda kan..blueks! Saya dah jumpa rumah anda. Semoga anda berjaya melalui hari-hari yg bahagia dan indah di Shah Alam. I'm leaving soon.

" Dyla, jom gi Ole-ole, karaoke jamban.."
" Ok gak..."

Cett! Dah sampai sana, x karok pun. Ole-ole xde pape pun. She ada date secara mendadak. Hmm..Tinggal la kami berdua..usha-usha brg..
" Mumy, cantik x sling beg ni? "

" Cantik. Style n vintage la. "
" Nak beli tp nnt anim mrh.."
" Ala, sorok lah dlm beg.."
" Abis lah duit nk byr broadband.."

Aku mmg x dpt nk nolong lah dalila..ko jwb sendiri gn anim.
She asked again.
" Cantik x mumy scarf nie..?"
" Cantik. How much?"
" Mahal, rm8. "
" Nak beli jgk lah.."
" Ko knp nk kena beli yg sama cm aku?"
" Ala Dyla, U tau kn i adore u..haha.."
" Sebok je..ko selalu nk beli bnd yg sm cm aku"
" You kn idola i syg..haha"
Without I realize and notice it, I am becoming more like Dalila Salim right now. Hahaha..Habis.
___________________________________________________

17:30 p.m.
Had short conversation with Ajim.

" Jim, I nk dftr lmbt la...I nk g holiday.."
" You nk g holiday kt mn?"
" Terengganu..I da tny 'kwn' I yg MPP tu..haha..dia ckp bleh je dftr lmbt"
" I tau la u scandal gn dia..ko ni laki ko suka sume gay! Tolong lah!"
" Hahaha..bila lak I suka dia? Jim, kalo I dftr lmbt, I xdpt la gn roomate yg i nak.."
" Ko try ar tny dulu.."
"Emm..ok..bye Jim.."

Hell yeah, I love gay, so what?!
______________________________________________________

Called Mud regarding pvt matters...:P

" Mud ingat nnt nk naik basikal je g kelas..."
" Haha..Yana bg Mud sehari je la bwk basikal..sehari je Mud.."
" Kalo lebih dari sehari, Yana nk bg ape..."
" Mud boleh mintak bnd bwk rm30.."
" X best la cmtu..kalo Yana kalah, Yana kena bg Mud sorg anak.."
" Ape Mud? "
" Bg Mud sorg anak..sorang je x ramai.."
" Hahahahahahaha...boleh2, xde hal la.."

His fucking hilarious! Mudzahir, you really make my day last nite! Tq. Tak pnh ade org buat bet gile cm Mud buat. Obviously, I won't accept your challenge! =))
_______________________________________________
27,28, 29, 30 /06/09
Jusco Dag Dig Dug

Haih. Rasanya dlm 2,3 ari ni, bpe kali dah gi Jusco.. Bukan shopping sgt pun. Boring, boring. Lagi2 shopping gn lelaki..bosan betul! Lain lah kalau pg gn sugar daddy. Hahahaha. Ingat nak cari sorang la. Lalala~


Berangan jela ko gn tie tu..

Pilih ma, jgn tak pilih..

Beli spender pun lama..hm.

Duta tak rasmi Renoma..ahakz!

Syok tgk MJ..

________________________________________________
24/06/09

Transfomers Fever
Day out with siblings. Feel good n great. Watching movie together but angah doesn't like it. She's not into transformers. Thhrr.. wutever angah. You are sooo not young..cm pnh dgr lah ayat nie.



spe pny kamera la nie..haih.






















Wednesday, July 1, 2009

Triste

Soy tan triste. No podía seguir la mamá y a papá a las vacaciones. Realmente poder pero Abah digo repentinamente NO. =(

Faham? Korang translate lah sendiri. Hahaha..

Abah,
Could you please say YES?

Abah,
Podía usted decir por favor sí?

It's hard to say this but I need to say YES to Puncak Alam and NO to Terengganu..
Benci tarikh 4,5,6,7 July!