Monday, June 1, 2009

End of May

Forget it about what i'm gonna wear tomorrow. I just have no idea. Warrrrrggghhhhhhhh!!!!!!! so sad. What matter the most is, tomorrow is my day! 3 years struggled to get a diploma and tomorrow it'll be a great history in my life. Convocation. Alhamdullilah, atas izin Allah, aku dan kwn2 masih mampu tuk trs berada di dunia merasai detik manis menjadi seorang pelajar. 3 tahun menempuh alam menjadi 'student university' bkn lah perkara yg mudah tetapi sebaliknya satu pengalaman yg sgt seronok dan aku bersyukur krn dpt merasa melaluinya. Ada di kalangan kita yang x mampu utk sampai ke tahap ini. We are just so lucky! Jadi pada korang yang bakal grad dan nk konvo, pergi lah..bkn tiap2 tahun..penat lelah kita rs terbayar wpn kita bukanlah golongan bijak pandai sgt kn tp at least kita dpt habiskn 6 sem. It's not easy, trust me. Mungkin akan ada suara-suara sebegini yang akan ckp... "ala, degree kn ada..setakat diploma je. Malas la nk pg..buang ms..pnt la..tu la ini la..." Well, it's up to you but let us think this way, what if tomorrow we die, we never know right? Cmne kalo x smpt nk konvo lps abis degree?

Regardless what others wanna say. It's about you. Think about it! You'll never regret it. I can't wait to be with my friends tomorrow. Kami berkongsi suka dan duka bersama. Dari part 1 sampai la part 6. Hanya DIA yg tau betapa bermaknanya persahabatan tu pada kami. Wpn sedih tak dpt kekalkan apa yg sepatut nya kekal tp DIA sentiasa merancang yg terbaik untuk hambaNYA. Siapalah kita untuk menafikan kebesaran DIA.

Semalam hari yg seronok! Dapat jmp blk budak2 batch aku. Umi dah pregnant 6 bulan. She looks so pretty. Jmp Pju, Abg iki, Meor..g mkn sama-sama..then g karaoke..finally lps 2 kali gagal...happpppppppppyyyyyyyy sgtttttttttt!Meor then k'org gi mkn ramai2..memenuhHAKIM..hehe..setelah 2 kali hrpn nk karaoke berkecai tp smlm nsb bek dpt jugak lps gian gn dorg sume..happpppyyyyyyyyyyyyy sgtttttt !!



Kamera spe la yg trk sgt nie..haha..


haha..jgn slh fhm yerrr...


cantik...

5 comments:

  1. its great to unite back. lambatny plak konvo i..

    ReplyDelete
  2. yeah...
    u akn lalui jgk..tgu jela..

    ReplyDelete
  3. air tu logo je ke??
    hehe..congratulations on ur convo..jgn lupa post pic semua yg ade..

    ReplyDelete
  4. yer logo shj...
    i tau lg batas2 agama...hehe..
    thanks..alrite...
    coming soon..byk lg yg i x dpt dr my frens..

    ReplyDelete
  5. yana upload gambar konvo pls

    ReplyDelete